A Zena Art Design bemutatja…

Színek, formák, hangulatok, érzések. Ötletelünk, tervezünk, létrehozunk, alkotunk. Neked, Önnek, Velünk, Velem, Érted, Önért, Értük, Együtt.

A művészetterápia segítségével kis csoportokban lehetőségünk nyílik életünk eseményeinek feltárására. a tudattalan bevésődéseket előhívjuk, és egy másik aspektusból szemlélve megjelenítjük a művészetben, a saját festményeinken keresztül. A megélések önmagukban és külön-külön is harmonikus és teljes élményt nyújtanak, akárcsak a bennünk szunnyadó színek és formák az alkotásban.
Email: pongracz.dori@gmail.com
WEB: www.pongraczdora.hu
Van egy dolog, ami biztos közös bennünk. Mindegy hol élünk, mi a nemünk és mennyi idősek vagyunk. Ha behunyjuk a szemünket és koncentrálunk, eszünkbe fog jutni legalább egy meghatározó élmény, ami akkor történt, mikor álltunk a csillagos égbolt alatt. Talán fogta édesanyánk a kezünket gyermekként és mesélt. Talán megtörtént az első csók. Talán egy emlékezetes baráti beszélgetés. Nincs olyan ember, akit a tiszta égbolt látványa ne ragadna el olykor. És a legjobb az, hogy amikor kint esik az eső vagy a hó, ha csillagos mennyezet van felettünk, akkor minden este láthatjuk az eget tisztán, egy kis misztikumot csempészve a mindennapokba.
A felszín, a külsőség olyan, mint egy mosoly a tömegben, nem látunk a mélyére, de a hangulata átragadhat ránk, ha elkapjuk a pillanatot. Mikor belép egy üzletbe vagy lakásba, már az első percben kialakul, hogy a látottak összességétől, hogy érzi magát. Egy jól eltalált berendezés, szőnyeg, bútorok, színek, megalapozhatják és körvonalazzák a benne lakó személyiségét, vagy épp az üzlet arculatát. Wellness-CampA dekorációs falfestésnek éppen az a lényege, hogy egy teljesen Önre vagy az üzletére jellemző stílus, hangulat öltöztesse fel azokat a falakat, miket nap, mint nap lát Ön, vagy a vendégei, ezáltal is növelve a forgalmat egy kellemes környezetben. Tehát, ha úgy érzi itt az ideje színesebbé tenné a környezetét akkor keressen meg, hogy kialakíthassunk valamit az egyéniségére szabva.
...hisz alkotni jó. A régebbi generációk tudták milyen jelentőséggel bírt, amikor közösen töltöttek el együtt pár órát úgy, hogy közben hímeztek, kötöttek, a férfiak faragtak és sorolhatnám. Nem azon volt a hangsúly, hogy mit csináltak, hanem azon, hogy értéket teremtettek, ami örömet okozott nekik, miközben együtt voltak. Sajnos ma ez egyre ritkábban adódik meg lehetőségként, hisz bedarálnak a mindennapok. Amikor tavaly karácsony előtt festettem itthon a világító köveket és jöttek a barátaim, gyakran hangzott el félénken a kérdés: kipróbálhatom én is? És sokszor elröppentek az órák, miközben csak festettünk. A lelkes érdeklődök egyre többen voltak, a lakás meg egyre kisebbnek bizonyult hozzá. 🙂 Sokan jelezték, hogy jó lenne együtt festeni, így született meg a gondolat, hogy legyen ilyen program is. Mivel az elmúlt évek alatt nagyon sok technikát kipróbáltam, örömmel adom át azt, amit én tudok, miközben tanulok és képzem magam én is folyamatosan. Készítünk együtt akvarelleket, porpasztell képeket, köveket és festünk akrillal vászonra is. Különböző helyszíneken, különböző árfekvésben, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami számára a legideálisabb. Azoknak ajánlom ezeket a foglalkozásokat elsősorban, akik azt hiszik magukról, hogy csak "pálcikaembert" tudnak rajzolni vagy csak jól éreznék magukat, miközben örömüket lelik a kreativitásban. Az időpontokat és a helyszíneket a naptárban lehet megtalálni, amik frissülnek folyamatosan. A közös festések ára tartalmazza az anyagokat, eszközöket, melyeket használunk. FONTOS! A létszám minden esetben korlátozott, így a részvétel az e-mailben, vagy telefonon beérkező jelentkezés időrendjében történik.
E-mail: zenkomarta@zenaart.hu
Tel: +36 70 312 2419
A jelentéktelen, élettelennek tűnő dolgok megfestve már történettel bírnak. Egy hideg kő olykor tavaszi erdőnek öltözik, a sötétben pedig engedi láttatni a fákon átszűrődő hold sugarát. Onnantól már nem csak egy kő, ami mondjuk hosszú éveken át sodródott a Dunában.
Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Születésnapi bulikon vagy céges rendezvényeken. Garantáltan imádni fogják. Csak professzionális minőségű KRYOLAN termékeket használunk.

Közelgő események

< 2017 >
október 30 - november 05
 • 30
  30.Október.Hétfő
  Nincsenek események
 • 31
  31.Október.Kedd
  Nincsenek események
 • 01
  01.November.Szerda
  Nincsenek események
 • 02
  02.November.Csütörtök
  Nincsenek események
 • 03
  03.November.Péntek
  Nincsenek események
 • 04
  04.November.Szombat
  Nincsenek események
 • 05
  05.November.Vasárnap
  Nincsenek események

Blogok

Partnerek

                    

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com